Top leagues
Sports

Francuski Fudbal klađenje

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Football
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double Chance
1X
12
X2
Final Score & Total Goals
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Double chance & total
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Double chance & total
1X & 3+
12 & 3+
X2 & 3+
1st half-1x2
1
X
2
Double Bets
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Half T.-Full T.
1-1
X-1
X-2
2-2
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total Goals 2.5
Under
O/U
Over
Total goals 3.5
Under
O/U
Over
Total goals 1.5
Under
O/U
Over
Total goals I half 1.5
Under
O/U
Over
Goals I Half 0.5
Under
O/U
Over
Multigoals
1-3
2-3
2-4
3-4
Goals Combinations
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Highest scoring half
1>
2>
1=2
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score
GG
GG&3+
GG&4+
Both Teams To Score Combinations
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
1x2-Both teams to score
1 & GG
X & GG
2 & GG
Double chance & both teams to score
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Double Bets
GG&H2+
GG&A2+
GG&2-3
GG&2-4
French - Championnat National
19:00
25.09
Sochaux-Montbeliard
FC Rouen
2.24
3.30
3.15
1.75
2.5
2.04
-
-
4.00

Fudbal Francuska klađenje

Kad je u pitanju fudbal Francuska ima duboko ukorjenjenu tradiciju i značajan uticaj, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Francuska je domaćin nekoliko izuzetno uspješnih fudbalskih klubova i reprezentacije koja je ostavila dubok trag u svjetskom fudbalu. Fudbal u Francuskoj nije samo igra već dio kulture i identiteta. Navijači, poznati po strastvenoj podršci svojim klubovima i reprezentaciji, stvaraju jedinstvenu atmosferu na stadionima. Fudbalske utakmice su prilika za okupljanje ljudi, slavlje, ali i suze radosti ili tuge, jer fudbal je mnogo više od samog sporta – to je emocija. Ispratite šta se dešava na listama, kad je u pitanju fudbal Francuska, pogledajte stanje na našim statistikama i kladite se u Meridianbetu!

Coupe de France (Kup Francuske)

Kup Francuske je prestižno takmičenje koje okuplja klubove svih rangova. Ovaj kup donosi mnogo uzbuđenja jer manji klubovi često imaju priliku da se takmiče sa većim ekipama. Francuska kup fudbal Francuska kup fudbala, poznata i kao Coupe de France, jeste prestižno fudbalsko takmičenje koje se održava u Francuskoj. Ovaj turnir privlači klubove iz različitih rangova i divizija širom zemlje, uključujući profesionalne i amaterske timove. Coupe de France je jedno od najstarijih fudbalskih takmičenja u Francuskoj i predstavlja značajan dio njenog fudbalskog kalendara.

Francuska kup fudbala pruža priliku manjim klubovima da se istaknu i pokažu svoj talenat, dok veći klubovi nastoje osvojiti još jedan trofej za svoju riznicu. Za mnoge igrače i klubove osvajanje Coupe de France predstavlja poseban trenutak u njihovim karijerama. Igrajte na Francuska fudbal i osvojite nagrade dok se kladite na vaš omiljeni klub u MeridianBet-u!

Francuska fudbalska reprezentacija

Francuska fudbalska reprezentacija je jedna od najprepoznatljivijih i najuspješnijih nacionalnih selekcija u svijetu fudbala. Poznata kao „Les Bleus” (Plavci), ova reprezentacija nosi plave dresove i predstavlja zemlju sa bogatom fudbalskom tradicijom i naslijeđem. Francuska reprezentacija je osvojila nekoliko značajnih trofeja, uključujući FIFA Svjetsko prvenstvo. Njihov najveći uspjeh do sada bilo je osvajanje Svjetskog prvenstva 1998. godine, kada su bili domaćini turnira. Također su osvojili Evropsko prvenstvo 1984. i 2000. godine, kao i FIFA Kup Konfederacija.

Ligue 1

Ligue 1, najviši profesionalni fudbalski rang u Francuskoj, predstavlja srce i dušu fudbalske strasti u ovoj zemlji. Ova liga nije samo takmičenje između klubova već je postala dio kulture i identiteta nacije. Svakog vikenda stadioni širom zemlje pružaju ugodnu domaću atmosferu ovim nadmetanjima, ujedno privlačeći strastvene navijače i zaljubljenike u fudbal. Ligue 1 okuplja najbolje klubove iz cijele francuske teritorije, od Pariza do provincijskih gradova. Ovo takmičenje je poznato po svojoj konkurenciji i izuzetnom igračkom kvalitetu. Igrači iz raznih krajeva svijeta dolaze da se takmiče i pokažu svoje vještine na terenima Ligue 1.

Ligue 1 strijelci

Ligue 1 , najviši profesionalni fudbalski rang u Francuskoj, okuplja mnoge talentovane igrače koji se takmiče za titulu najboljeg strijelca sezone. Ovi strijelci ne samo da doprinose uspjehu svojih klubova već i dodatno podižu atraktivnost lige svojim golovima i vještinama. Svake sezone lista najboljih strijelaca Ligue 1 mijenja se kako se takmičenje odvija. Igrači poput Kyliana Mbappéa iz Paris Saint-Germaina, Wissama Ben Yeddera iz AS Monaca, Memphis Depaya iz Olympique Lyona i drugih, često se ističu svojim golovima i doprinose napadačkim linijama svojih timova.

Najbolji francuski klubovi

Francuska je domaćin nekoliko izuzetno uspješnih fudbalskih klubova. Ovi klubovi su postali sinonimi za kvalitetan fudbal i često se takmiče ne samo na nacionalnom već i na međunarodnom nivou.


Najbolji francuski klubovi su:

  • Paris Saint-Germain

  • Olympique de Marseille

  • AS Monaco

  • Olympique Lyonnais

  • AS Saint-Étienne

Ovo su samo neki od mnogih izuzetnih francuskih fudbalskih klubova. Svaki od njih ima svoju priču, tradiciju i strastvenu bazu navijača koji su uz njih u dobrim i lošim trenucima. Za fudbal Francuska uvijek ima vremena, želje i strasti, jer je on prosto postao dio kulture.

Ligue 2

Ligue 2 je drugi najviši profesionalni rang u francuskom fudbalu. Klubovi koji se takmiče u Ligue 2 bore se za promociju u Ligue 1 i priliku da se takmiče sa najboljim timovima u zemlji.

Francuska reprezentacija igrači

Francuska nogometna reprezentacija okuplja neke od najtalentovanijih igrača u svijetu fudbala. Ovi igrači predstavljaju svoju zemlju na međunarodnom nivou i često su dio najvećih fudbalskih događaja, kao što su Svjetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo. Kad je u pitanju francuska reprezentacija, igrači su, naravno, najbolji od najboljih, kao i kod drugih zemalja velike petorke – nebitno je da li su u pitanju Italija nogomet lige ili neke španske, kvalitet je uvijek na vrhuncu.


Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket